Bij The Beauty Cottage draait alles om jou

The Beauty Cottage is een sfeervolle, knusse en professionele schoonheidssalon gevestigd aan de Domineeslaan in Zwanenburg.
Hier kom je even helemaal tot rust.

Je kunt bij The Beauty Cottage terecht voor een breed scala aan gezichtsbehandelingen, maar ook voor ontharen, manicures en pedicures zit je helemaal goed.
Persoonlijke aandacht, vakkundigheid en kwaliteit staan voorop. Voor ieder huidprobleem is een oplossing te vinden. In de salon wordt bewust gewerkt met de natuurlijke producten van Piura Skincare en de wax van Lycon.

Goed om te weten: je kunt gratis parkeren voor de deur. The Beauty Cottage behandelt uitsluitend op afspraak om voldoende tijd en privacy te waarborgen. Een afspraak maken kan eenvoudig online.

Susan-Nuij van den Berg
Susan-Nuij van den Berg

Nuij-van den Berg

Iets over Susan

Naast gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure ben ik de trotse eigenaresse van The Beauty Cottage. Ik heb meer dan negentien jaar ervaring opgedaan in verschillende schoonheidssalons in Amsterdam (Centrum, Oud-zuid, Buitenveldert), Amstelveen, Ermelo en als ambulant pedicure.

Het verlangen om een eigen salon te starten was groot. Na een grondige voorbereiding is The Beauty Cottage een feit. Ik blijf bij op beauty-gebied door trainingen en cursussen.

Like The Beauty Cottage op Facebook om op de hoogte te zijn van acties en nieuwe behandelingen of volg ons via Instagram.